Sista natten i London

Hallå, jag åker hem imorgon! Galet. Alla prov är gjorda, färdigt, finito! Ikväll ska det firas! Men först måste jag omorganisera min packning en aning, mitt handbagage väger 13kg, och min stora väska 17. Dum att chansa, om du skulle väga handbagaget. Lite bilder från helgen:






























REGN

Regn. Jag fick användning för mitt paraply trorts allt, och Jane är ju nöjd. Nu blir det school för att inte göra så speciellt mycket, träna lite speaking. Det testet har vi imorgon.
Föresten, engelska mataffärer kan verkligen lära sig av ica. Dom har inte rullband efter varorna ska scannats in, och bara plats för en kund. Så hela kön får stå och vänta tills den personen plockat i sina varor. Så dumt, vad tänkte dom där. Det är stora mataffärer också. Fast kassörskan kan faktiskt hjälpa en att plocka i varorna ibland. Aja, ett litet irritationsmoment bara.  

Cambridge

Okej, examet kändes helt okej. Så svårt att veta, och svaret få jag inte förns om 6 veckor. En väldigt ocharmig, grå tant representerade Cambridge, hon verkade varken gilla oss eller sitt jobb. Imorgon ska jag och Astrid på Lion King, den ska tydligen vara bland dom bästa, musikal alltså. Igen. Jag har även jobbat på min packning lite, det ser ljusare ut. Har tryckt ner så mycket jag kan i handbagaget så det här kanske går vägen. Fixar ni sol tills jag kommer hem? Här undrar man ju lite smått jag som hände med sommaren. Juni säger almanackan, men ICKE säger jag!


dan före cae exam

Hallå. Nu har mina besökare flygit hem, jättemysigt har vi haft. Jag och Kristin gick på Mamma Mia musikalen igår, så himla bra. Hela publiken stod upp och dansade och klappade på slutet, det har jag inte varit med om på någon annan musikal. Sverige alltså, bäst. Imorgon har jag fyra delar av mitt exam, och sista delen på fredag, håll lite tummar? Ska inte plugga ikväll, vill ju inte störa hjärnan. Istället ska jag provpacka och äta ostbågar som Kristin hade med sig till mig! Kanske kolla lite Apprentice också. 

Update om packingen: Eh ja, jag har levt i förnekelse. Damn it! Det ska bli regnigt och kallt på lördag så jag får väl helt enkelt ta på mig så mycket kläder jag kan. Varför tog jag med mig stora vinterhalsduk? Använde den i en vecka. Mamma hade rätt...  



Inväntar bilder från K och S. 


fredag

Jag och Astrid pluggar! Eller, vi har gett upp faktiskt, nu testpackar hon och jag tittar på. Sophia är på väg hit, hon har varit och upptäckt London själv idag när vi varit i skolan. Och eftersom skatteåterbäring trillat in hos de flesta kan ju faktiskt Kristin komma! Så hon kommer imorgon! Jag borde faktiskt också provpacka när jag tänker efter, jag lever nog i förnekelse. Anyway, Tate Modern imorgon och marknader på söndag! P&K!

Tisdag

Åh ögonlocken vill bara ramla ner idag. Men jag måste plugga, Sophia kommer ju på torsdag och då blir det nog inte så mycket gjort. Jag hittade bilder som jag tog i huset typ första veckan för mamma tjatade. Här bor jag:



I hallen möts man av en trapp, till höger köket, till vänster TVrum



Uppför trappen finns en liten toalett, utan handfat.



Till vänster sovrum, badrum, till höger sovrum.



Ännu en trapp.



Oooch en trapp till, mitt rum till höger.


Regn

Jag kunde ju ha lite mer koll på livet. Idag och igår försov jag mig, och förra veckan gick jag helt enkelt upp en timme tidigare än nödvändigt. Märkte det när jag var redo att gå till skolan. Stabilt.

Anyway, som man skulle sagt här borta, nu är det ju nästan nedräkning. 11 veckor har passerat, 2 återstår. Ingenting ju. Jag och min sambo Simon åker hem samtidigt, Jane säger att hon kommer sakna oss för vi är bland dom bästa hon haft! Ha! Det känns bra i själen. Tydligen får hon konstiga elever hela tiden. Jo hon tycker att jag är lite konstig för att jag inte har innetofflor, hon undrar om jag inte fryser om fötterna. Men då tycker jag hon är konstig för dom har ju heltäckningsmattor överallt. Till och med på toan.   


söndag

Elin och Kristin säger att dom glömmer bort mig om jag inte börjar skriva mer här. Vill man ju inte, så jag börjar där jag slutade. Monty Python var riktigt bra! Jätteroligt. Pappa skrev så här om förra inlägget:

Postat av: Faderen
Hello!! Va då "nåt slags humorprogram"!!! Monty Python är ju en världsclassiker..Den totalt bästa rolighetshumorn alla kategorier någonsin! Time to learn something yngel!
Hejdå have fun!!
Faderen bc

Jag visste väl att den där äldre generationen skulle ha koll. 

I fredags hade vi grillfest, igår filmkväll och idag åkte vi till Brighton. Bättre val av dag hade ju kunnat gjorts eftersom det regnade nästan hela dagen. Jag tog varken med mig jacka eller paraply dessutom. Vi blev även spelberoende av alla maskiner dom har på piren där. Ni vet den där maskinen där man stoppar i mynt som skjuts framåt? Sjukt kul. Till slut var vi fem personer på samma maskin i full konsentration för att få den glittriga lilla väskan.


  
















The Apprentice

God kväll! Jag sitter (med lite lätt matkoma) och kikar på mitt nya favoritprogram, The Apprentice uk! Brukar alltid kika på det på datorn för jag lyckas aldrig pricka in det på tv men idag så. På bbc.co.uk kan man kika och massa filmer har dom också tror jag, och inte en enda reklam!

Idag har vi hunnit med Kingston och Astrid har även muntrat upp mig med bullar med mjölk! Imorgon ska vi gå på teater, Monty Python. Jag vet bara att det har varit något slags brittiskt humorprogram. Den äldre generatinen har nog mer koll.


RSS 2.0